Nume
Parola
Vizualizări: 2881
Cea mai tare competitie inginereasca e in curs de desfasurare!
Chisinau, 22 Noiembrie 2011 — BEST Chişinău organizează cea mai tare încruntare a minţilor agere

Studenţii de la Universitatea Tehnică vor demonstra capacităţile sale de manageri şi inventatori în cadrul ediţiei a IV-a a Competiţiei Inginereşti BEC organizată de către BEST Chişinău, ce va avea loc între 21-27 noiembrie 2011 în centrul comercial Shopping MallDova.

Îţi mai aduci aminte de anii de studenţie? Sau încă mai eşti student?
Organizaţia studenţească BEST Chişinău organizează competiţii pentru minţi agere şi creatoare dedicate zilei studentului! Noi vă propunem o altă metodă de însuşire a materiei – cea de aplicare în practică!

Săptămîna competiţiei BEC va începe cu deschiderea oficială pe data de 21 noiembrie 2011 în Sala de Galerii a centrului comercial Shopping MallDova. Apoi va urma Concursul de Fotografie organizat de sponsorii generali a competiţiei – compania Moldcell. Participanţii probelor Case Study şi Team Design vor avea parte de o şedinţă de socializare, traininguri de artă oratorică şi această pentru ca să se întîlnească pregătiţi la confruntarea creativă.
În cadrul probei Case Study, echipele formate din cîte patru studenţi de la facultăţi diferite a Universităţii Tehnice a Moldovei, aleşi aleator vor rezolva un studiu de caz propunînd soluţii reale sarcinei pe care o vor primi. Proba Team Design va uni în bătălia ideilor cei mai inventivi studenţi ce vor construi, în echipe a cîte patru persoane, aparate ce vor corespunde parametrilor prestabiliţi şi vor funcţiona conform cerinţelor. Partea cea mai interesantă este că echipele vor avea la dispoziţie doar materiale netradiţionale precum: hîrtie, carton, lipici, nişte rigle şi buloane.

Concurenţa este acerbă şi datorită faptului că cîştigătorii acestei ediţii vor reprezenta Republica Moldova la etapa regională a competiţiei, ce va avea loc în România.

BEST Chişinău este o organizaţie studenţească apolitică şi non-profit care crează şi desfăşoară evenimente produse de studenţi şi pentru studenţi. Organizaţia are ca misiune majoră stabilirea legăturilor şi a comunicării libere între universitate, studenţi şi companii ca viitori angajatori.

Vă aşteptăm pe 26 şi 27 noiembrie în Centru Comercial Shopping MallDova pentru a asista la cea mai tare bătălie a celor mai ingenioşi şi creativi studenţi din republică în cadrul Competiţiei Inginereşti BEC, ediţia a IV-a, produs marca BEST Chişinău.

DETALII: www.best-chisinau.org/bec