Nume
Parola
Vizualizări: 4230
INVITAȚIE MEDIA, 2 iunie 2013: Centrul Comunitar de Asistență Socială ”Viitorul” din comuna Sărata Galbenă organizează ”Clubul copiilor – clipe fericite”
Chișinău, 31 Mai 2013 — Centrul Comunitar de Asistență Socială ”Viitorul” din comuna Sărata Galbenă, r-nul Hîncești în colaborare cu APL, AO ”Copii în siguranță” și cu suportul Hilfswerk Austria în Moldova, organizează sărbătoarea de Ziua Copiilor cu genericul ”Clubul copiilor – clipe fericite”.

Deschiderea oficială va avea loc pe data de 2 iunie 2013, la orele 10.00, în incinta Casei de Cultură din centrul satului. Desfășurarea acestui eveniment este posibilă datorită implementării proiectului ”O cale deschisă spre incluziunea școlară”, finanțat de către Fundația Janivo Olanda, prin intermediul Asociației de Caritate ”ACASA”. Evenimentul coincide cu finalizarea proiectului dat, în urma activităților căruia beneficiarii centrului, se bucură de un microbuz destinat transportării copiilor cu nevoi speciale la școală și la centru, de un calculator cu proiector, mese rotunde cu cadre didactice și alți actori cheie destinate pentru îmbunătățirea prestării serviciilor sociale pentru copiii cu dizabilități și pentru incluziunea școlară a acestora, precum și alte activități cu implicarea voluntarilor și a părinților copiilor cu CES.

Organizatorii au pregătit pentru copii și pentru oaspeții evenimentului diverse concursuri distractive. De la sărbătoare nu va lipsi nici programul clovnului și înghețata distribuită pentru toți. De asemenea, va urma un program festiv cu numere artistice la care vor participa și beneficiari ai Rețelei centrelor de reabiltare pentru copii și tineri cu CES de pe ambele maluri ale Nistrului.

Persoana de contact:

Elena Scripnic
Centrul VIITORUL
Sarata Galbena
Tel: (+373) 688-39-357