Nume
Parola
Vizualizări: 3948
Invitație media, 23 mai, ora 12:30, CNRT: Colaborare moldo-germană pentru crearea rețelei hostelurilor pentru tineret în Moldova
Chișinău, 22 Mai 2013 — Delegația Asociației Hostelurilor pentru Tineret din Germania (AHTG) invită mass-media joi, 23 mai 2013, începând cu ora 12.30, pentru a-și împărtăși impresiile și a-și face cunoscute intențiile de colaborare în vederea creării rețelei hostelurilor pentru tineret în Republica Moldova.

Din delegație fac parte dna Angela Braasch-Eggert, președinta AHTG, dl Bernd Dohn, directorul executiv al AHTG, dl Karl Rosner, directorul executiv al AHT din landul Baden-Württemberg, dl Volker Reiter, directorul Hostelului pentru tineret din Sighișoara (România), și dl Michael Wiersing, expert angajat de către AHTG pentru organizarea și monitorizarea vizitei și proiectului.

Membrii delegației se află la Chișinău în perioada 21-23 mai 2013, la invitația Centrului Național de Resurse pentru Tineri (CNRT). Scopul vizitei este examinarea posibilităților de creare a unei Asociații a hostelurilor pentru tineret în Republica Moldova și de deschidere a unui hostel pentru tineri mai întâi la Chișinău, după care și în alte localități ale țării. Misiunea hostelurilor pentru tineret este să ofere un spectru larg de servicii educaționale, culturale, sportive și de cazare la prețuri accesibile pentru tineri, dar și pentru alte categorii de populație.

Mai multe informații despre obiectivele și activitățile Asociației Hostelurilor pentru Tineret din Germania găsiți în documentul anexat.

Conferința de presă va avea loc joi, 23 mai, ora 12:30, la sediul CNRT din str. S. Lazo, nr. 15.

Pentru informații suplimentare: 069253838, Claudia Danii.