Nume
Parola
Vizualizări: 3721
BUZZ!Camp vine în Chișinău pe 18 mai 2013!
Chișinău, 7 Mai 2013 — Inspire Business depășește granițele și vine în Chișinău să ofere o porție de cunoștințe, motivație și inspirație necesare pentru o carieră de succes. Vrem ca acest eveniment să fie un semnal de alarmă, un ceas deșteptător menit să-ți aducă aminte că e momentul să acționezi. ACUM!

Inspire Business a creat acest eveniment pentru tinerii cu potențial, care sunt interesați de dezvoltarea lor personală și de asimilarea cât mai multor cunoștințe. Pe 18 mai, în Chișinău, tienrii vor avea ocazia să interacționeze cu traineri renumiți, vedete și reprezentanți ai companiilor de top, printre care și Coca-Cola Hellenic, care le oferă șansa să câștige o vizită la sediul companiei.

Află mai multe despre eveniment și înscrie-te pe http://buzzcamp.ro/event/chisinau/.

Evenimentul este organizat cu sprijinul următorilor parteneri media: publika.md, timpul.md, civic.md, studentie.md, dezvoltare.md, fest.md, ong.md, allfun.md, tineritrasnet.com, eco.md, hotnews.md, stiripozitive.eu etc.

Dacă ai întrebări ne poți contacta la info[at]inspirebusiness.ro sau pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/buzzcamp.ro).

***

Inspire Business este o companie creativă și inspirațională, recunoscută pe piața din România pentru implementarea proiectelor educaționale, de publicitate, strategie și publishing. Suntem cei care aduc conceptul de promovare la un alt nivel, ce depășește mediul convențional. Promovăm nu doar imaginea și brandul de companie al partenerilor noștri, ci și oamenii, valorile și credințele acestora. Compania Inspire Business este cunoscută pe piața din România pentru proiectele dedicate celor două target-uri: corporate și young.

Sursa: Buzzcamp.ro/event/chisinau/