Nume
Parola
Vizualizări: 3873
INVITAŢIE MEDIA: 29 noiembrie - Prezentarea studiului „Implementarea legislaţiei Republicii Moldova cu privire la violenţa în familie. Raport din perspectiva respectării drepturilor omului”
Chişinău, 27 Noiembrie 2012 — CE: Prezentarea în cadrul şedinţei Comisiei Guvernamentale pentru Egalitatea de Gen a studiului „Implementarea legislaţiei Republicii Moldova cu privire la violenţa în familie. Raport din perspectiva respectării drepturilor omului”.

Raportul este elaborat de Avocaţii pentru Drepturile Omului (SUA), Fundaţia Bulgară de Investigaţii din Perspectiva Gender şi Centrul de Drept al Femeilor (Republica Moldova).

CÂND:
29 noiembrie 2012, ora 15.00

UNDE:
Casa Guvernului, et. 6, intrarea din str. M. Bănulescu Bodoni, Chişinău

CONTEXT:
Studiul prezentat în cadrul Comisiei Guvernamentale pentru Egalitatea de Gen cercetează, din perspectiva drepturilor omului, starea actuală a implementării legislaţiei cu privire la violenţa în familie în Republica Moldova.

În cadrul şedinţei Comisiei prezidate de Viceprim-ministrul Mihai MOLDOVANU raportul este prezentat de către Cheryl THOMAS, Director de Program la Avocaţii pentru Drepturile Omului (SUA) şi expert cu renume mondial în domeniul drepturilor omului şi violenţei faţă de femei.

Contacte:
CENTRUL DE DREPT AL FEMEILOR (CDF)
Str. Sfatul Ţării 27, oficiul 11, Chişinău, MD 2012
Tel./Fax:
(+373) 22 237306
Persoane de contact:
Angelina Zaporojan-Pîrgari
E-mail: angelina_zaporojan@yahoo.com
Eleonora Grosu
E-mail: eleonoragrosu@gmail.com