Nume
Parola
Vizualizări: 1267
LA MULTI ANI, CALM!!
22 Martie 2012 — Astăzi Congresul Autorităților Locale din Moldova împlinește doi ani, motiv pentru care ținem să felicităm toți membrii CALM, colegii noștri, precum și partenerii, care pe parcursul acestei perioade ne-au acordat încrederea lor. Ținem să menționăm cu mândrie, că în acești doi ani am reușit să ne facem vocea auzită, Congresul Autorităților Locale din Moldova nureprezintă o simplă organizație, ci într-adevăr a devenit vocea autorităților locale din țară, a căror cauză o pledează. Sigur, nu este ușor și nu ne-am așteptat ca lucruriile să avanseze foarte simplu și într-un fel de la sine, însă pas cu pas, cu multă tenacitate și calm, vom obține ceea ce dorim – autonomie locală și descentralizare financiară reală.

Cea mai mare reușită a CALM este că a demonstrat într-o perioadă destul de dificilă din punct de vedere social-politic faptul că și în țara noastră este posibilă o uniune a forțelor APL, indiferent de viziunile politice împărtășite și având la bază unicul scop – cel de soluționare reală a problemelor și de protejare a intereselor comunitățilolr locale.
Ținem să subliniem în mod special faptul că toate succesle CALM sunt ale dumneavoastră ale tuturor, Congresul Autorităților Locale din Moldova sunteți Dumneavoastră – reprezentanții APL. Înainte ne așteaptă o cale destul de lungă și deloc ușoară, dar noi vom izbândi, pentru că suntem o forță reală, am demonstrat déjà acest lucru, pentru că pledăm cauza dezvoltării comunitare și îmbunătățirea vieții celor care ne-au acordat încrederea lor și pentru că scopul nostru comun este unul – comunitățile locale să ajungă să fie considerate pe bună dreptate și în Republica Moldova, la fel cum sunt în alte state – baza, temelia de nezdruncinat a țării.

LA MULȚI ȘI FRUMOȘI ANI, CALM!!!

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă