Nume
Parola
Vizualizări: 5254
INVITAȚIE TRAINING PENTRU JURNALIȘTI: „Mass-media și copiii și tinerii cu nevoi speciale: limbaj, atitudini, integrare”, 29 martie 2012, Chișinău
Chișinău, 22 Martie 2012 — Reprezentanța Hilfswerk Austria în Moldova în parteneriat cu Fondul Iaroslav din Dubăsari invită reporteri, editori, profesioniști în domeniul mass-media din mediile naționale și regionale la trainingul „Mass-media și copiii și tinerii cu nevoi speciale: limbaj, atitudini, integrare” organizat cu sprijinul Fundației ERSTE.

Trainingul pentru jurnaliști se desfășoară, începând cu ora 13.30, la 29 martie 2012, în cadrul Conferinței practice „Aplicarea abordărilor inovative în procesele de reabilitare socio-psihologică a copiilor și tinerilor cu dizabilități”.

Conferința practică și trainingul pentru jurnaliști se desfășoară la Institutul Muncii, (str. Zimbrului 10, Chișinău).

Moderatorii trainingului sunt Igor Guzun, lector superior, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM şi Tudor Ștefan, director, agenția de comunicare Synergy Eur/Est.

Repere-cheie ale atelierului pentru jurnaliști:
• Experiențe personale de relatări despre copiii și tinerii cu nevoi speciale
• Nevoia de schimbare pentru media a accentului de pe dificultăți pe oportunități
• Bune practici în relatările despre copiii și tinerii cu nevoi speciale
• Utilizarea limbajului, imaginilor și terminologiei adecvate
• Ce poate face mai mult media pentru integrarea persoanelor cu nevoi speciale?

➢ Spaţiul conferinței este asigurat cu toate facilitățile necesare și este prietenos pentru persoanele cu nevoi speciale.
➢ Rambursarea cheltuielilor de transport pentru participanții din afara municipiului Chișinău, se va face în baza biletului de călătorie și a copiei buletinului de identitate a solicitantului.
➢ Pe tot parcursul trainingului va fi asigurată traducerea simultană română – rusă.

Confirmările de participare pot fi făcute pînă la 26 Martie 2012 la adresa electronică: info@hwa.md sau prin fax: +373 22 212554. Pentru informaţii adiţionale vă rugăm sa contactaţi oficiul Hilfswerk Austria in Moldova

Str. Alexandru cel Bun 85, Chisinau MD 2012
Tel: 21-25-41
info@hwa.md
www.hilfswerk-austria.md
www.hilfswerk.at