Nume
Parola
Vizualizări: 1801
Invitație la trening "Eficiența personală și profesională în lumina instrumentului MBTI"
Chisinau, 14 Martie 2012 — MBTI (in limba engleza - Myers -Briggs Type Indicator) este un instrument profesionist profund de cunoaștere și înțelegere a sinelui și a celor din jur, care a fost conceput să ne ajute sa clarificăm dece suntem cum suntem, care sunt părțile noastre forte, pe care mizăm în viață, de ce facem alegerile, pe care le facem, să îi ințelegem mai bine pe cei din jur, etc.

Instrumentul este util celor, ce comunică în diferite moduri cu publicul, în leadership și coordonare a echipelor, este util în dezvoltarea personală, contribuind la îmbunătățirea relațiilor, ridicarea nivelului de încredere în sine și în soluționarea conflictelor, cît și contribuie la mărirea eficienței în lucru cu clienții/beneficiarii.

Trenerul, Liuba Ceban (Masterat in Psihologie) este unicul specialist din R. Moldova, instruit în SUA în aplicarea instrumentului și este unul dintre puținii specialiști din Europa de Est, care dețin acreditare oficială pentru folosire a Instrumentului direct de la deținător al tuturor drepturilor asupra acestuia.

În 17 martie vă invităm la trening, plin de voie bună, activități interactive, informație utilă și cu multe idei pro-active, compatibile personalității Dumneavoastră.

Vă așteptăm cu drag!

Solicitarea de participare o puteti depune la http://www.mbti.md/?p=246

Mai multă informație despre Instrument o găsiți la http://www.mbti.md

Taxa administrativă de participare (materiale de curs, 2 pauze de cafea) – 200 lei (fără prînz).

Pentru intrebari suplimentare – 069379000, info@mbti.md, Skype: luke_md, www.mbti.md, Liuba Ceban