Nume
Parola
Vizualizări: 2466
Programul "Personalitate de succes pentru o viață de succes" - Indicatorului Tipologic Myers-Briggs acreditat, acuma și la Chișinău
Chisinau, 20 Februarie 2012 — Instrumentul psihologic MBTI la Chisinau
Chisinau, 18 Februarie 2012 — Indicatorul Tipologic Myers-Briggs

MBTI (in l. engl. - Myers -Briggs Type Indicator) este un instrument profesionist profund de cunoaștere și înțelegere a sinelui și a celor din jur, care a fost conceput să ne ajute sa clarificăm dece suntem cum suntem, care sunt părțile noastre forte, pe care mizăm în viață, de ce facem alegerile, pe care le facem, etc.

Instrumentul este util celor, ce sunt interesați în dezvoltare personală, carieră, este indispensabil tuturor managerilor, în special celor pe resurse umane. Instrumentul aduce un aport semnificativ și în soluționarea conflictelor, poate fi util în formarea și consolidarea echipelor, cît și poate fi utilizat în scop de mărire a eficienței de lucru cu clienții/beneficiarii.

Trenerul, Liuba Ceban (Masterat in Psihologie, Certificat de la Asociația Americană de Management) este unicul specialist din R. Moldova, instruit în SUA în aplicarea instrumentului și este unul dintre puținii specialiști din Europa de Est, care dețin acreditare oficială pentru folosire a Instrumentului direct de la deținător al tuturor drepturilor asupra acestuia.

Aplicarea instrumentului începe cu o testare online (http://www.mbti.md/?page_id=52), care determină tipologia individuală.

În 23 și 25 februarie va fi organizată sesiunea interactivă, în cadrul căreia se vor aborda practic subiectele, legate de interacțiune a participanților cu persoanele cu aceeași și diferită tipologie. De asemenea sunt organizate ședințe individuale, în cadrul cărora se vor discuta rezultatul testării individuale, va fi creat profilul individual, menționînd specificul personalității în diferite domenii, precum părțile tari și slabe, valoarea pentru echipă, comportamentul în situații de stres, atitudinea față de schimbare, etc.

Mai multe detalii despre pachetul de servicii și oferte - http://www.mbti.md/?page_id=51

Pentru intrebari suplimentare – 069379000, info@mbti.md, Skype: luke_md, www.mbti.md
Liuba Ceban