Nume
Parola
Vizualizări: 4336
Invitația campaniei “Un zîmbet pentru un copil”: să facem binele și să zîmbim mai des.
Chisinau, 29 Decembrie 2011 — Cu ocazia sărbătorilor de iarnă Asociația Obștească "Altruism" vine cu un mesaj de felicitare pentru toți cetățenii și prietenii R. Moldova, cu urări de bine, pace și bucurie în suflete, succes în toate activitățile și multă sănătate. În același timp anunțăm începutul campaniei de colectare de fonduri “Un zîmbet pentru un copil”, dedicată următorilor copii în situație de risc:

Celor 45 copii din orfelinatul pentru copii cu deficiente de învățare din Sarata Nouă, r. Leova, reprezentați în campanie de către Asociația Copil Comunitate Familie, care susține copiii în reintegrarea lor în familii și comunități.

Celor 55 adolescenți – băieți din penitenciarul pentru minori din or. Lipcani, reprezentați de către Departamentul Instituții Penitenciare, care vor fi vizitați de către participanții și donatorii campaniei în luna ianuarie.

Celor 100 copii din familii vulnerabile din or. Rezina și or. Comrat, pentru care vor fi ansamblate cutii cu rechizite școlare, obiecte de igienă, dulcuri, etc., organizate de către AO Altruism împreună cu partenerii în teritoriu.
În cadrul campaniei se vor colecta jucării, obiecte de igienă personală (săpunuri, periuțe și paste de dinți, etc), ciorapi, prosoape, cărți, ciocolată, bomboane, rechizite școlare, etc. În total organizatorii campaniei planifică să colecteze cadouri pentru 200 copii. Toți doritorii să participe în campanie sunt invitați să lase cadourile în cutia cu titlu “Zîmbete” la Shopping MallDova, et. 3, în 20 decembrie 2011 - 7 ianuarie 2012 , între 10.00-20.00

Invităm familiile cu copii să se bucure de o experiență frumoasă, participînd în campanie. Copiii sunt așteptați să deseneze, să pozeze pentru expoziția “Zîmbete”, să discute cu eroii poveștilor, care vor mulțumi individual fiecărui participant în campanie, sau să savureze picturi pe față.

De asemenea, invităm bloggerii, artiștii, organizatorii concertelor, show-urilor, bisericile, companiile, să invite vizitatorii, participanții la evenimente să part icipe în campanie. De exemplu, se poate propune ca și sugestie penru intrare la serate sau evenimente o donație din lista sus menționată. Sau se poate promova prin banner adresa campaniei www.fb.com/zimbete Cei interesați ne pot contacta la info@altruism-md.org

Persoana de contact:

Liuba Ceban,

AO Altruism

078534247


Partenerii campaniei:

Shopping MallDova, Meteora, CCF Moldova, Centru pentru copii și tineret "Emmanuel", Departament Instituții Penitenciare (Ministerul Justiției)