Nume
Parola
Vizualizări: 1340
ADR Nord va organiza a patra sesiune a Programului de instruire „Elaborarea proiectelor din fondurile FNDR şi UE”
Bălți, 18 Iulie 2011 — Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) va organiza, la Bălți (19 iulie), Edineț (20 iulie) și Soroca (21 iulie), cea de-a patra sesiune a Programului de instruire „Elaborarea proiectelor din fondurile FNDR şi UE", organizat în cadrul proiectului „Dezvoltarea Capacităţii pentru Dezvoltare Regională şi Cooperare Transfrontalieră în Republica Moldova".

Cea de-a patra sesiune a Programului de instruire va demara marți, la Bălți, în sala de conferințe (etaj 4) a Hotelului municipal Bălți, aflat pe strada M. Sadoveanu 1. Înregistrarea participanţilor va avea loc între orele 9:00 şi 9:30.

Programul de instruire este organizat de ADR Nord cu suportul financiar oferit de Agenţia de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ) şi realizat de către experţii Centrului Regional de Asistenţă şi Informare a Organizaţiilor Neguvernamentale CONTACT-Bălţi.

La eveniment vor fi prezenți reprezentanţi ai Autorităţilor Publice Locale de nivelul I si II din Regiunea de Nord a Republicii Moldova.

Menţionăm că sunt planificate 7 sesiuni ale Programului de instruire descris. Prima sesiune (19-21 aprilie a.c.), a doua sesiune (24-26 mai a.c.) și a treia sesiune a Programului de instruire (21-23 iunie a.c) au avut loc la Bălți, Edineț și Soroca. Sesiunea a patra a Programului va începe marți, 19 iulie, la Bălți, și va continua la Edineț (20 iulie) și Soroca (21 iulie). Potrivit directorului ADR Nord, Ion Bodrug, Programul de instruire va contribui la consolidarea capacităţilor organizaţiilor din Republica Moldova în domeniul dezvoltării regionale, la stabilirea de parteneriate, la identificarea şi dezvoltarea unor proiecte-cheie pentru regiune etc.

Pentru mai multe detalii, contactaţi-ne la tel. (0231) 6-19-80.

E-mail: adrnord@gmail.com; comunicare.adrnord@gmail.com.