Nume
Parola
Vizualizări: 1784
Instruire şi stagiu în Austria
Chisinau, 5 Mai 2011 — Cantrul de Formare Continuă al CCI vă invită să participaţi la un program de instruire cu stagiu în Austria.
Descriere:
Prima etapă a Programului "Marketing internaţional – tehnici interculturale de argumentare şi negociere. Managementul proiectelor" prevede participarea la un training intensiv pe parcursul a 9 zile. La finele acesteia va avea loc testarea participanţilor.

Modulul 1: Managementul proiectelor
Modulul 2: Marketingul exportului internaţional
Modulul 3: Negociere şi tehnici de argumentare interculturale

Etapa a doua prevede un workshop de pregătire în Chişinău şi un stagiu de 4 zile în Viena, Austria, organizat cu scopul familiarizării cu mediul de afaceri austriac.
Partea austriacă contribuie la identificarea companiilor austriece, potenţiali parteneri de business, organizează un forum de afaceri, întrevederi individuale de afaceri, vizite la întreprinderi, program cultural.

Scopuri şi rezultate:
Scopul proiectului este formarea noilor competenţe în domeniul activităţii economice internaţionale, îndreptate spre îmbunătăţirea colaborărilor de afaceri cu partenerii din statele Uniunii Europene precum şi sporirea calităţii propriilor procese în domeniul managementului de proiect.

Locul desfăşurării: Centrul de Formare Continuă al Camerei de Comerţ şi Industrie a RM, bd. Ştefan cel Mare 151, Chişinău

Data desfăşurării:
Modulul 1: Mai 2011
Modulul 2: Iunie 2011
Modulul 3: Iulie 2011
Workshop: Toamnă / Iarnă 2011 / 2012

Document de participare: Diplomă a WIFI, Austria

Costuri: 550 / 480 Euro (pentru membrii CCI a RM)
Viza, precum şi costurile de transport tur-retur Austria vor fi achitate suplimentar.

Trainerii sunt experţi certificaţi ai Institutului pentru Dezvoltare Economica WIFI din Austria.
Proiectul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în cooperare cu Camera Economică a Austriei, de peste 15 ani, şi urmăreşte sporirea calificării întreprinzătorilor din Republica Moldova. În această perioadă, peste 200 de antreprenori autohtoni au luat parte la acest program de instruire, apreciind înalt atât cunoştinţele obţinute, cât şi rezultatele practice.
Participarea Dvs la proiect va contribui la identificarea noilor parteneri de business din Austria, la elaborarea ideilor de afaceri şi la semnarea contractelor noi de colaborare.

Înregistrare şi informaţii

Telefon / Fax: (022) 23 52 94, (22) 23 32 86
E-mail: cioclea@chamber.md,training@chamber.md
www.chamber.md