Nume
Parola
Vizualizări: 2032
IDIS „Viitorul”: Cum se încheagă reformele economice cu tumultul politic din 2010?
4 Octombrie 2010 — Centrul de Politici Economice al IDIS „Viitorul” lansează marţi, 5 septembrie 2010, ora 10:00, o nouă ediţie a „Monitorul Economic: analize şi prognoze trimestriale” (trimestrul 2 din 2010). Acest număr analizează anul economic 2009, situaţia economică din primul trimestru şi predicţiile pentru 2010. În special, experţii se vor referi la evoluţiile curente din sectoarele economiei naţionale, instrumentele utilizate de autorităţi pentru depăşirea crizei, etc.

Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe a Institutului pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale (IDIS) „Viitorul”, et. 2, situat pe str. Iacob Hîncu 10/1, MD-2005, Chişinău. La dezbateri sunt invitaţi oficiali de la Ministerul Economiei, Ministerul Finanţelor, Banca Naţională a Moldovei, Biroul Naţional de Statistică, precum şi mass-media.

Din anul 2004, Monitorul Economic produce cu regularitate predicţii economice, analize de impact, constituind o platformă de reflecţie. Caracterul aplicat al analizelor şi recomandărilor de politici, făcute de experţii IDIS „Viitorul”, ajută la o mai bună înţelegere asupra tranziţiei din Republica Moldova.