Nume
Parola
Vizualizări: 1525
CCI şi OSCE invită mass-media la lansarea oficială a proiectului “Recalificarea personalului militar din Republica Moldova”
13 Septembrie 2010 — Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE), Misiunea în Moldova şi Academia de Studii Economice din Moldova informează mass-media că, la 14 septembrie 2010, ora 14:00, în incinta Academiei de Studii Economice (mun. Chişinău, str. Bănulescu-Bodoni, 59) bloc B, et. 1, aula “Paul Bran”, va avea loc lansarea oficială a Proiectului “Recalificarea personalului militar din Republica Moldova”.

La ceremonia de lansare a proiectului vor participa reprezentanţi oficiali ai Ministerului Apărării, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, precum şi Ambasadorul Misiunii OSCE în Moldova, Philip N. Remler, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, Gheorghe Cucu, Rectorul Academiei de Studii Economice, Grigore Belostecinic, militari, cadre didactice.

Proiectul “Recalificarea personalului militar din Republica Moldova” a fost semnat de Guvernul RM şi OSCE, în iunie curent, iar Camera de Comerţ şi Industrie şi Academia de Studii Economice au fost selectate pentru a-l implementa.

Noul proiect este realizat cu scopul de a oferi asistenţă militarilor care îndeplinesc serviciul prin contract şi ofiţerilor în rezervă pentru ca aceştia să fie reintegraţi mai uşor social şi profesional.
www.chamber.md