Nume
Parola
Vizualizări: 1779
Training: „Dezvoltarea unei afaceri: de la idee – la rezultat”
Chişinău, 17 Iunie 2010 — În perioada 1-2 iulie 2010, Centrul de Formare Continuă din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei vă invită la training-ul: „Dezvoltarea unei afaceri: de la idee – la rezultat”.
Training-ul are scopul de a dezvolta aptitudinile de întreprinzători ale participanţilor, familiarizarea acestora cu procesul de evaluare şi realizare a ideii de afaceri, modul de funcţionare şi management al business-ului, etica şi responsabilitatea în afaceri, riscul şi reuşita în afaceri.
Trainerul Tatiana Batuşchina, expert în domeniul managementului, consultanţei şi a pregătirii cadrelor de conducere, consideră că, o afacere este definită ca o activitate cu caracter comercial ce are ca obiectiv obţinerea unui profit prin vânzarea de produse sau prestarea de servicii. „În sensul modern al economiei de piaţă, un întreprinzător este un agent economic care adoptă un comportament activ şi novator, care acceptă deliberat riscuri financiare pentru a dezvolta proiecte noi. Rolurile şi contribuţia întreprinzătorilor se amplifică substanţial, simultan cu manifestarea lor pe plan calitativ superior, fapt ce se reflectă în evoluţia antreprenorială actuală, acesta fiind un actor principal şi un simbol al economiei de piaţă.
Persoanele care doresc să iniţieze propria afacere le trebuie să o facă profesionist, de aceea le recomand să participe la acest trening” a spus sursa citată.
Tatiana Batuşchina este business - trainer şi manager al centrului de suport al businessului „PRO-BIZNET”, expert în domeniul managementului, consultanţei şi a pregătirii cadrelor de conducere, preşedinte al consiliului „Centrului Internaţional de Promovare a Femeilor în Afaceri ICAWB”, participantă a proiectelor naţionale şi internaţionale.

Derularea unei afaceri este o cursă fără linie de sosire. Ea presupune străduinţă continuă pentru îmbunătăţire, în vederea satisfacerii nevoilor, dorinţelor şi cerinţelor în permanentă schimbare ale clienţilor. Participarea ca training vă poate ajuta să alegeţi cursa cea mai buna.

Înscriere şi informaţii:
Tel/fax: (+373 022) 23-52-94, e-mail: cfc@chamber.md
www.chamber.md.