Nume
Parola
Vizualizări: 1407
Training: Managementul strategic în perioada de criză
Chişinău, 3 Iunie 2010 — La 8 - 9 iunie 2010, Centrul de Formare Continuă al Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei organizează training-ul „Managementul strategic în perioada de criză”, la care sunt invitaţi să participe toate persoanele interesate.
În cadrul seminarului vor fi abordate subiecte ce ţin de esenţa, rolul şi locul gestionării strategice în sistemul de management, procesul de planificare strategică, metode şi modelele analizei strategice etc.

Referindu-se la actualitatea evenimentului, Victoria Cotici, şefa Centrului de Formare Continuă al CCI a Moldovei a menţionat: „ţinând cont de situaţia economică precară şi criza internaţională, companiile din ţară trebuie să acorde o deosebită atenţie principiilor, rolului şi locului care îl ocupă managementul strategic în sistemul de management al întreprinderii. Pentru a avea un management strategic bine gândit şi de calitate, este nevoie de cunoştinţe în acest domeniu. La finisarea training-ului, participanţii vor acumula abilităţile necesare pentru a implementa un management strategic de calitate la companie.
Înscriere şi detalii găsiţi pe www.chamber.md, 23 52 94, e-mail: seminar@chamber.md