Nume
Parola
Vizualizări: 2200
"Arta comunicarii" - in 21 noiembrie la Chisinau
Chisinau, 20 Noiembrie 2009 — Centru de Dezvoltare Personala "Mirt" invita participanti la seminarul "Arta comunicarii" - un trening exclusiv cu o desfasurare de succes de peste 5 ani in Moldova si strainatate, oferit la standarte profesionale inalte. Seminarul se organizeaza in 21 noiembrie la Chisinau.

Treningul Va va oferi tehnici de patrundere in tainele confuziilor,
tensiunilor si frustrarilor in interactiunea cu cei din jur. De alta
parte, veti avea oportunitatea de a studia si practica metode de zidire
a climatului pozitiv, de placere in procesul de comunicare la serviciu
si in viata personala.

Atmosfera profesionista de studiu intr-un mediu captivant, relaxant si
plin de umor va vor oferi o experienta de neuitat!

Continutul seminarului va prezenta un interes deosebit pentru orice persoana, care nu este indiferenta fata de dezvoltarea personala si in special fata de crearea relatiilor personale si profesionale durabile si de succes.


Specialistii, ce profeseaza in domeniu social si in domeniul educatiei, cit si studentii facultatilor cu specialitati in domeniu vor gasi util continutul acestuia.


Treningul va oferi un ajutor deosebit in crestere a intelegerii reciproce in familii, cit si intre membrii echipei la locul de munca.


Este indispensabil continutul acestui trening in managementul de succes al resurselor umane, cit si in comunicarea eficienta cu beneficiarii/ clientii. Continutul seminarului va fructifica cu succes munca managerilor de orice nivel, oferind instrumente utile in coordonarea echipelor si colaborarea cu clientii si partenerii.

Seminarul va prezenta un interes deosebit pentru cei interesati in programe de toleranta si reducere a violentei.

Pentru toti cei ce sunt interesati in promovarea conceptelor de relationare intre crestini, seminarul este un instrument, ce va aduce raspunsuri practice la intrebarea, cum trebuie acestea sa fie aplicate.

Seminarul va avea loc simbata, 21 noiembrie, 2009 intre orele 10.00 si 17.00.


Formularul de solicitare a participarii la seminar poate fi descarcat la adresa http://www.altruism-md.org/docs/Solicitare_fizice.doc.

Data limita a depunerii solicitarii este vineri, 20 octombrie 2009, ora 12.00

Contributia administrativa de participare - 150 lei MD.


Locul desfasurarii seminarului va fi anuntat participantilor vineri, 20 noiembrie, intre orele 14.00-18.00


Seminarul poate fi organizat si in alte localitati din tara si strainatate in limba romana, rusa sau engelza. Invitam organizatii pentru colaborare.


Pentru mai multe detalii:

www.altruism-md.org/communication.html

Tel. 069379000

Persoana de contact - Liuba Ceban