Nume
Parola
Vizualizări: 5384
Seminare gratuite în domeniul eficientizării resurselor energetice
Chisinau, 9 Septembrie 2015 — Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în cooperare cu Ministerul Mediului al RM Vă invită să participaţi la două seminare de instruire în domeniul eficientizării resurselor energetice. Seminarele sunt gratuite și se organizează în cadrul Proiectului UNIDO/GEF „Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin îmbunătăţirea eficienţei energetice în sectorul industrial al Republicii Moldova”.

Primul seminar cu tematica „Managementul Energetic în conformitate cu Standardul 50001"
Scop: Reducerea consumului de energie, rolul eficienţei energetice, beneficiile unei abordări sistematice a managementului energetic la nivel de întreprindere.
Data desfăşurării: 24 – 25 septembrie 2015, 08.30 – 17.00.

Al doilea seminar „Optimizarea sistemului de producere şi utilizare a aburului”
Scop: Abordarea sistemelor și modul în care aceasta se aplică pentru optimizarea unui sistem de abur industrial și / sau instituțional.
Participanţii analizează metodele de îmbunătățire a eficienței sistemului, metodologiile de cuantificare energetică și economiile de cost din aceste îmbunătățiri, aspectele ale punerii în aplicare și a programelor de îmbunătățire continuă.
Data desfăşurării: 29 – 30 septembrie 2015, 08.30 – 17.00

Limba de lucru: romană

Locul desfăşurării ambelor seminare: Agenţia pentru Eficienţa Energetică, Str. Aleco Russo 1, bloc A1, et. 10.
Participanţii din regiune vor fi asiguraţi cu cazare pentru o noapte la hotel.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta:
Ina Toderaşco, tel/fax.: 022 23 52 94; E-mail: ina.toderasco@chamber.md sau Inesa Iordatii, tel/fax: 022 23 52 94, E-mail: inesa.iordatii@chamber.md