Nume
Parola
Vizualizări: 2897
La Bălți au fost inaugurate Târgurile ”ProCasa”, ”AmbientInfo” și Salonul “Gurmand
Balti, 4 Aprilie 2014 — Circa 50 de agenți economici din diferite regiuni ale țării participă la Expo-târgurile specializate ”ProCasa”, ”AmbientInfo” şi la Salonul alimentar “Gurmand”, care se desfășoară în perioada 4 - 6 aprilie 2014, la Palatul municipal de cultură din Bălți.
Târgurile sunt organizate de filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei în comun cu primăria mun. Bălți, cu scopul de a susține întreprinzătorii autohtoni și a familiariza consumatorii cu oferta de produse și servicii în domeniu.
Potrivit directorului filialei Bălți a CCI, Galina Codița, cele trei expoziții au devenit deja tradiționale atât pentru întreprinzători, cât și pentru vizitatori. Târgurile ” ProCasa” și ”AmbientInfo” au ajuns la cea de a XIX-a ediție, iar Salonul ”Gurmand” este organizat pentru al X-lea an consecutiv. Deoarece tematica acestor manifestări este specifică, incluzând unele dintre cele mai importante ramuri ale economiei naționale, ele se bucură de succes
Agenții economici participanți la ” ProCasa” și ”AmbientInfo” au expus mobilă pentru casă şi birou, covoare, materiale de construcţii, obiecte sanitare, electrocasnice etc.
La Salonul alimentar “Gurmand” vizitatorii se pot delecta cu diverse produse alimentare, băuturi, se pot familiariza cu serviciile prestate de companiile ce activează în domeniu.
Pe lângă activitatea la standuri, cele trei manifestări includ și un program de afaceri, prezentări, demonstrări și testări de produse.
Vizitatorii sunt așteptați cu drag.
www.chamber.md