Nume
Parola
Vizualizări: 2165
Prezentarea Expoziției bianuale de import și export din China ”Canton Fair”
Chișinău, 4 Iulie 2013 — Camera de Comerț și Industrie a Moldovei în colaborare cu Agenția Economică a Ambasadei Republicii Populare Chineze în Republica Moldova va invită la prezentarea Expoziției bianuale de import și export din China ”Canton Fair”, ediția a 114.
Prezentarea va avea loc pe data de 08 iulie 2013 (luni), orele 14.00, la ”Leogrand Convention Center”, mun. Chișinău, str. Mitropolitul Varlaam, 77 (intrarea din str. Vlaicu Pârcălab).
La eveniment vor participa oaspeți din China, agenți economici, organizații de susținere a businessului, instituții de stat, conducerea CCI.
În cadrul manifestării va fi făcută prezentarea Expoziției ”Canton Fair”, se va discuta despre intensificarea relațiilor comerciale moldo-chineze, vor fi distribuite materiale informaționale.
Expoziția ”Canton Fair” este unul din cele mai mari evenimente de acest gen din Asia, la ea fiind expuse circa 150 mii de tipuri de produse. În anul 2012 la târg au participat peste 24.746 de expozanți și peste 200 mii de vizitatori din peste 180 de țări, costul contractelor încheiate estimându-se la suma de 36 mlrd. USD.
”Canton Fair” le va oferi agenților economici din Moldova posibilitatea de a stabili relații de colaborare cu parteneri din China și din alte țări, a studia produsele inovative, tendințele în domeniu, piața chineză.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook