Nume
Parola
Vizualizări: 4082
Publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” anunţă campanie promoţională de abonare pentru anul 2013
19 Septembrie 2012 — În perioada 17 septembrie - 31 decembrie 2012, publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” desfăşoară o amplă campanie promoţională. Fiecare contribuabil care se va abona pentru anul 2013 la revista nominalizată, va beneficia de un cadou util.

Publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD”, care reprezintă unica revistă ce reflectă poziţia oficială a Serviciului Fiscal de Stat, a pregătit în această toamnă mai multe surprize pentru contribuabili. Astfel, din data de 17 septembrie şi pînă la 31 decembrie 2012 se anunţă o amplă campanie promoţională, în rezultatul căreia fiecare contribuabil care va procura abonament pentru anul 2013 va beneficia GRATUIT de Codul Fiscal al Republicii Moldova. (respectând condiţiile termenilor de abonare)
Promoţia este valabilă doar pentru cei care vor completa formularul de abonare online pe site-ul monitorul.fisc.md, în incinta Î.S.”Fiscservinform” şi în cadrul Inspectoratele Fiscale de Stat teritoriale.
De asemenea, după procurarea abonamentului, fiecare contribuabil beneficiază gratuit de modulul Newsline „Monitorul Fiscal FISC.MD”, prin intermediul căruia veţi recepţiona informaţii adiţionale despre modificările legislaţiei fiscale, scrisori ale Ministerului Finanţelor şi IFPS, precum şi alte articole, tabele, care nu sînt editate în revistă.

Abonează-te ACUM
http://monitorul.fisc.md/abonament/2013/