Nume
Parola
Vizualizări: 2268
Profesorii din învăţămîntul preuniversitar pot participa într-un proiect ecologic
Chişinău, 21 Iunie 2012 — Este vorba de proiectul cu genericul „ Şcolile Europene pentru o Planetă Vie - acţiuni consolidate pentru mediul ambiant european”, lansat de Academia WWF (World Wrestling Federation) şi Fundaţia austriacă ERSTE.
Astfel, profesorii, împreună cu unul din discipoli, pot participa la cursuri,organizate în cadrul Academiei,unde vor fi instruiţi în domeniul elaborării şi managementului proiectelor de mediu.
Cursurile vor aborda trei teme fundamentale, şi anume: stilul de viaţă şi efectele globale, Dunărea, spiritul cetăţenesc în abordarea problemelor ecologice.
Pentru a fi acceptaţi, profesorii trebuie să completeze formularul de aplicare şi să trimită o scrisoare de motivare la adresa de E-mail: cmurariu@wwfdcp.ro
În cazul în care vor fi acceptaţi, profesorii, împreună cu unul din discipoli, vor participa, în perioada 22-27 octombrie curent, la cursurile de instruire din cadrul Academiei, vor primi cîte 200 de euro pentru implementarea unui proiect ecologic, vor fi invitaţi la evenimentul final din cadrul proiectului , vor avea posibilitatea de a face schimb de opinii şi proiecte cu mai mulţi colegi din şcolile europene.
Informaţie adiţională poate fi accesată aici:
http://www.edu.md/file/docs/Anunturi/esfalp_2012_web%20(6).pdf