Nume
Parola
Vizualizări: 1662
CCI invită mass-media la ceremonia de înmânare a diplomelor militarilor în rezervă ce s-au recalificat profesional
Chisinau, 15 Iunie 2011 — Camera de Comerţ şi Industrie, în parteneriat cu Misiunea în Moldova a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) şi Academia de Studii Economice din Moldova invită mass-media la ceremonia de înmînare a Diplomelor de calificare profesională suplimentară participanţilor la etapa a II-a a proiectului “Recalificarea personalului militar din Republica Moldova”.

Evenimentul va avea loc vineri, 17 iunie 2011, ora 10:00, la Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare, 151) et. II.

La ceremonie vor participa: Ambasadorul Misiunii OSCE în RM, Philip Remler, consilierul pe probleme militare şi politice al Misiunii OSCE în RM, Maurice Dunand, viceministrul Apărării, Igor Panfile, directorul general al Serviciului Grăniceri, Roman Revenco, reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne, coordonatorii proiectului din partea CCI şi ASEM, militari, cadre didactice.

În partea a doua a proiectului au fost instruite 84 persoane din Chişinău, Ungheni şi Cahul – militari ce îndeplinesc serviciul prin contract şi ofiţeri în rezervă.

Proiectul “Recalificarea personalului militar din Republica Moldova” a fost semnat de Guvernul RM şi OSCE, în iunie 2010, iar Camera de Comerţ şi Industrie şi Academia de Studii Economice au fost selectate pentru a-l implementa.

Proiectul are scopul de a oferi asistenţă ofiţerilor în rezervă și militarilor care îndeplinesc serviciul prin contract pentru ca aceştia să fie reintegraţi mai uşor social şi profesional.
www.chamber.md