Nume
Parola
Vizualizări: 4084
Granturi pentru repararea/renovarea scolilor si gradinitelor
Balti, 21 Aprilie 2011 — AO “Pro Cooperare Regionala”, cu sustinerea financiara a Fundatiei HEKS Moldova, a lansat concursul de granturi in cadrul proiectului “Reabilitarea Infrastructurii Sociale ” - RIS, in urmatoarele raioane: Drochia, Riscani, Singerei, Falesti, Glodeni.

Proiectul are drept scop imbunatatirea conditiilor de trai a populatiei din zonele rurale, prin repararea/renovarea cladirilor infrastructurii sociale: scoli si gradinite.
AO “Pro Cooperare Regionala” colaboreaza cu comunitatile pe principii de parteneriat, oferind 50% (maxim 80 000 lei ) din costul proiectului , iar comunitatea va contribui cu cel putin 50% din costul proiectului. ONG-ul din comunitate (in colaborare cu Primaria) va elabora propunerea de finantare/proiect.

Cine poate aplica?
Organizatiile neguvernamentale care isi desfasoara activitatea intr-o localitate rurala din raioanele Drochia, Riscani, Falesti, Singerei, Glodeni.

Procedura de prezentare a proiectelor:
Proiectele vor fi prezentate intr-un exemplar (vezi formularul de aplicare la www.procore.md - rubrica info util) si optional se va prezenta forma electronica.

Dosarele vor fi prezentate in limba romana si depuse la sediul AO “Pro Cooperare Regionala”. Nu se accepta dosare incomplete.
Termenul pentru depunerea propunerilor de proiect a fost prelungit, astfel data limita pina la care se accepta depunerea dosarelor /proiectelor este 27 mai 2011.

Pentru informatii suplimentare si consultatii pentru pregatirea dosarului / completarea formularului de aplicare va rugam sa va adresati la sediul AO “Pro Cooperare Regionala” , str. Mihai Viteazu 36/2, Balti;
sau sa ne contactati telefonic :
Mihailov Sergiu: ( 231 ) 9-25-44; mob. - 69950292
sau Ciobanu Cristina
Tel: ( 231 ) 9-25-44; 92546,
Email: pro_co_re@yahoo.co.uk
www.procore.md