Nume
Parola
Vizualizări: 1474
CCI invită mass-media la lansarea oficială a etapei a II-a a proiectului “Recalificarea personalului militar din Republica Moldova”
Chisinau, 23 Februarie 2011 — Camera de Comerţ şi Industrie, în parteneriat cu Misiunea în Moldova a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) şi Academia de Studii Economice din Moldova invită mass-media la lansarea oficială a etapei a II-a a proiectului “Recalificarea personalului militar din Republica Moldova”, care va avea loc la 24 februarie 2011, ora 10:00, în incinta Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare, 151) et. II, sala de şedinţe.

La ceremonia de lansare a proiectului vor participa reprezentanţi ai Ministerului Apărării, Ministerului Afacerilor Interne, Misiunii OSCE în Moldova, coordonatorii proiectului din partea Camerei de Comerţ şi Industrie şi Academiei de Studii Economice, militari, cadre didactice.

Proiectul “Recalificarea personalului militar din Republica Moldova” a fost semnat de Guvernul RM şi OSCE, în iunie 2010, iar Camera de Comerţ şi Industrie şi Academia de Studii Economice au fost selectate pentru a-l implementa. El are scopul de a oferi asistenţă militarilor care îndeplinesc serviciul prin contract şi ofiţerilor în rezervă pentru ca aceştia să fie reintegraţi mai uşor social şi profesional.

În prima parte a proiectului au fost instruiţi 74 de militari în rezervă, iar pentru partea a II-a au fost admişi circa 120 de persoane, inclusiv din teritoriu.
www.chamber.md