Nume
Parola
Vizualizări: 3868
40 de întreprinderi participă la ediția jubiliară a Târgului expozițional ”CONSUM EXPO” de la Bălţi
Balti, 10 Octombrie 2014 — Peste 40 de agenţi economici din diverse sectoare ale economiei naţionale și din mai multe regiuni ale țării participă la cea de a XX-a ediție a Târgului expozițional universal ”Consum Expo”, care se desfășoară în perioada 10-12 octombrie 2014, la Bălți. Evenimentul este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei în parteneriat cu primăria municipiului Bălţi.
La inaugurarea oficială a manifestării, Galina Codiţa, director al filialei Bălţi a CCI, a informat că ediția jubiliară a târgului a adunat expozanți din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Râșcani, Fălești, Sângerei, Ialoveni, precum și din Râbnița, Ceadâr-Lunga, Comrat. Ei le propun consumatorilor o gamă largă de produse alimentare, încălțăminte, textile, mobilă, mărfuri de larg consum, servicii.
”Devenit deja un eveniment tradițional, ”Consum Expo” constituie o oportunitate pentru producătorii, procesatorii, prestatorii de servicii, deoarece companiile participante au posibilitatea de a se promova pe piaţa internă, în special în zona de nord a țării, şi a identifica noi aspecte de colaborare”, a afirmat sursa citată.
La ceremonia oficială de deschiderea a expoziției au fost prezenți reprezentanţi ai consiliilor raionale Râșcani și Glodeni, ai consiliului municipal Bălți, agenți economici, vizitatori.
Programul de afaceri al târgului include ateliere de lucru, degustări de produse, prezentări de companii, întrevederi bilaterale.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook