Nume
Parola
Vizualizări: 2877
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA: CONFERINȚA DE PRESĂ CU DENUMIREA „ALĂTURĂ-TE CAMPANIEI DE SALVARE A RÎULUI BÎC ÎN TOAMNA ANULUI 2014"
Chisinau, 17 Septembrie 2014 — Centrul Național de Mediu și Coaliția Tinerilor „Iubește-ți rîul!” invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu denumirea „Alătură-te campaniei de salvare a rîului Bîc în toamna anului 2014”, vineri, 19 septembrie 2014, cu începere de la ora 15.00, în sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.
În cadrul conferinței de presă se va pune în discuție starea rîurilor în Republica Moldova cu accent pe rîul Bîc, care suferă o degradare continuă și care necesită reabilitare. Organizatorii conferinței de presă vor prezenta detalii despre campania “Iubește-ți rîul!” și modalitățile de implicare a societății în acțiunile acesteia, planificate pentru toamna anului 2014.
Persoană de contact: Ina Coșeru, Președinte CNM,
nr de telefon.: 060589998 sau la nr.: 022 83 67 27

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului Campania tinerilor „Iubeşte-ţi rîul!”, implementat de Centrul Naţional de Mediu, graţie susţinerii generoase a poporului american prin prisma Programului de Granturi pentru Democraţie al Ambasadei SUA din Republica Moldova şi cofinanţat de fundaţia americană EcoCatalyst Foundation.

Acest eveniment este finanţat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările şi concluziile prezentate şi discutate în cadrul evenimentului aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA.