Nume
Parola
Vizualizări: 3168
CCI convoacă ședința Comitetului pentru activitate antreprenorială în agricultură
Chisinau, 14 August 2014 — Camera de Comerț și Industrie a Moldovei invită membrii săi din domeniul agroalimentar, asociațiile sectoriale, precum și pe alți operatori economici interesați, să participe la ședința deschisă a Comitetului pentru activitate antreprenorială în agricultură, care va avea loc marți, 19 august 2014, ora 10.00, la sediul central al CCI (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 151, sala de ședințe).
La eveniment vor lua parte președintele CCI, Valeriu Lazăr, membrii Comitetului pentru activitate antreprenorială în agricultură, directorii de filiale și experți ai CCI.
În cadrul ședinței vor fi abordate problemele cu care se confruntă producătorii și procesatorii din domeniul agroalimentar, în special ce țin de identificarea și pătrunderea pe noi piețe de desfacere, vor fi discutate modalitățile de soluționare a acestor probleme.
De asemenea, CCI va prezenta un șir de propuneri și activități ce au ca scop promovarea mărfurilor autohtone peste hotare, prezentarea ofertelor comerciale, căutarea partenerilor de afaceri etc.
Ca rezultat al discuțiilor, sugestiilor și doleanțelor agenților economici, la finalul întrunirii va fi aprobat un plan de acțiuni, realizarea căruia va contribui la ameliorarea situației actuale și la punerea în aplicare a unor mecanisme eficiente, cu efecte benefice pe termen imediat, mediu și lung.
Întreprinzătorii interesați să participe la ședință pot obține informații suplimentare și se pot înregistra la:
tel: 022 22 49 83
e-mail: pascal@chamber.md
www.chamber.md sau pagina cCI pe facebook