Nume
Parola
Vizualizări: 3046
Are loc ediția a II-a a ”Târgului de vară” de la Bălți
Balti, 9 August 2014 — Ediția a II-a a Târgului Universal de Vară, care se desfășoară în perioada 8-10 august 2014, la Bălți, își așteaptă vizitatorii. La expoziție participă circa 30 de agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, precum și din Sângerei, Râșcani, Râbnița, Comrat și Ungheni.
Evenimentul este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei în parteneriat cu Primăria municipiului Bălți.
Galina Codiţa, director al filialei Bălţi a CCI, a menționat că târgul este prilejuit de pregătirile pentru noul an școlar și are ca obiectiv de bază susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor calitative pe piaţa internă, facilitarea accesului populației din regiune la mărfuri și servicii de calitate.
Vizitatorii pot găsi aici îmbrăcăminte, încălțăminte, ghiozdane, manuale și cărți, rechizite școlare și pentru birou, mărfuri de larg consum.
Programul de afaceri al Târgului de Vară include prezentări de firme, degustări de produse, ateliere de lucru, promoții, întrevederi bilaterale.
Târguri similare vor fi organizate și de celelalte filiale ale CCI.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook