Nume
Parola
Vizualizări: 3180
Gratuit! Participare cu stand colectiv la Expoziţia internaţională ”INDAGRA”, București
Chisinau, 7 August 2014 — Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova organizează participarea cu stand colectiv a întreprinderilor din Republica Moldova, inclusiv din regiunea stângă a Nistrului, la Expoziţia internaţională ”INDAGRA”, care se va desfăşura în perioada 29 octombrie-2 noiembrie 2014, în mun. București, România.
Tematica expoziției:
- produse și echipamente pentru sectoarele: agricultură, zootehnie, viticultură și horticultură.
- produse alimentare și băuturi, vinuri și divinuri.
Programul de lucru include: prezentarea companiilor la stand, program de afaceri, întrevederi bilaterale între reprezentanţii companiilor autohtone şi cele străine, conform cererilor depuse în prealabil, cu scopul de a stabili contacte directe, a examina posibilitățile de cooperare, livrare a materiei prime și produselor finite, implementare a noilor tehnologii de producere în activitate.
Pentru a participa la standul colectiv, este necesar să completați cererea, formularele și actele solicitate și să le remiteți Direcţiei târguri şi expoziţii a CCI a RM.
Companiile vor fi selectate de către o comisie, conform criteriilor organizatorilor expoziției.
Companiile selectate participă gratuit la standul colectiv, la întrevederi bilaterale şi la programul de afaceri. Fiecare întreprindere va delega 2 specialişti pentru lucru la stand. Pe toată perioada desfăşurării expoziţiei ei vor fi asiguraţi gratuit cu servicii de cazare la hotel și alimentare.
Participantul va achita doar costul deplasării cu autocarul pe ruta Chişinău – București – Chişinău, cheltuielile neprevăzute, taxa de înregistrare la expoziție și asigurarea medicală.
Participarea cu stand colectiv la Expoziția internațională ”INDAGRA” are loc cu susţinerea Proiectului ”Consolidarea capacităţii întreprinderilor mici şi mijlocii din Moldova şi regiunea transnistreană prin intermediul participării la expoziţii şi târguri specializate”. Acest proiect este realizat cu asistenţa Programului ”Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană, co-finanţat şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare, care îşi propune să contribuie la promovarea încrederii între ambele maluri ale Nistrului prin implicarea autorităţilor locale, societăţii civile, comunităţii de afaceri şi altor părţi interesate în activităţile de dezvoltare economică şi socială a comunităţilor locale.
Agenții economici interesați ia parte cu stand colectiv la Expoziția internaţională ”INDAGRA” sunt rugați să completeze și să expedieze cererea și formularele pe e-mail: marca@chamber.md, petrova@chamber.md, până la data de 15 septembrie 2014.
Numărul de participanți este limitat.
Informaţii suplimentare: Direcţia Târguri și Expoziții a CCI
tel./fax: 022 21-07-25, 022 23-84-10, 022 21-14-42
www.chamber.md