Nume
Parola
Vizualizări: 3040
Conferința de presă privind lansarea Proiectului ”Acordul de Liber Schimb Aprofundat și Comprehensiv RM - UE. Informarea și consolidarea capacităților agenților economici”
Chisinau, 27 Iunie 2014 — Pe 1 iulie 2014, ora 10.00, la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 151, (sala de ședințe) invităm mass-media la conferința de presă privind lansarea Proiectului ”Acordul de Liber Schimb Aprofundat și Comprehensiv Republica Moldova - Uniunea Europeană. Informarea și consolidarea capacităților agenților economici”.
Proiectul a fost inițiat în contextul semnării Acordului de Asociere și Acordului de Liber Schimb Aprofundat și Comprehensiv Republica Moldova - Uniunea Europeană (DCFTA), cu scopul de a pregăti agenții economici din Republica Moldova pentru procesul de adaptare la prevederile DCFTA și a consolida capacitățile acestora de export pe piața UE.
Programul va fi desfășurat de Camera de Comerț și Industrie Republicii Moldova împreună cu Asociaţia Businessului European (EBA), fiind finanțat de Corporaţia Financiară Internaţională, subdiviziune a Băncii Mondiale.
La conferința de presă vor participa: Șeful delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Pirkka Tapiola, Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Suediei în Republica Moldova, ES Ingrid Tersman, reprezentantul Corporaţiei Financiare Internaţionale, Eugen Osmochescu, președintele Camerei de Comerț și Industrie, Gheorghe Cucu, preşedintele Asociaţiei Businessului European, Silvia Radu.
În cadrul conferinței vor fi prezentate obiectivele proiectului, activitățile care urmează a fi realizate, regiunile și sectoarele cuprinse.
Informații suplimentare: Departamentul Economie al CCI
tel:. 022 24-51-48; e-mail: sergiuh@chamber.md
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook