Nume
Parola
Vizualizări: 3154
Vizită de afaceri la expoziţiile”Fast Fashion” și ”Next Season”, or. Poznan, Polonia
Chisinau, 25 Iunie 2014 — Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova organizează o vizită de afaceri la expoziţiile internaţionale ”Fast Fashion” și ”Next Season”, care se vor desfăşura în perioada 02-04 septembrie 2014, în or. Poznan, Polonia.
În cadrul expozițiilor vor fi prezentate colecții de îmbrăcăminte toamnă/iarnă 2015, colecții primăvară/vară 2015, încălțăminte și articole din piele.
Împreună cu expozanţi din Polonia vor participa companii din Finlanda, Franța, Cehia, Federația Rusă, Irlanda și Germania.
Agenda deplasării include vizitarea expoziţiilor și participarea la programul de afaceri al acestora, cu scopul de a stabili contacte directe de colaborare și a discuta aspecte ce țin de exportul-importul mărfurilor şi serviciilor, posibilitatea fondării întreprinderilor mixte.
Taxa de înregistrare pentru participarea la expoziţie constituie 120 euro/pers, inclusiv TVA (taxa include cheltuielile organizatorice ale CCI pentru pregătirea vizitei de afaceri).
Transportul pe ruta Chișinău – Poznan – Chișinău, cazarea, diurna, asigurarea medicală şi cheltuielile neprevăzute sunt achitate suplimentar de către participant.
Perioada deplasării: 31 august - 06 septembrie 2014.
Cererile de participare se transmit prin fax: 022 23-84-10, sau e-mail: petrova@chamber.md, indicându-se domeniul de interes pentru expoziţie, numele participantului (în grafie latină), data şi locul naşterii, numărul paşaportului biometric, când şi de cine a fost eliberat, până când este valabil, locul de muncă şi ce post deţine persoana, copia certificatului de înregistrare a întreprinderii (ambele părţi), rezervarea hotelului (SNG, DBL).
Informaţii suplimentare:
Tel: 022 23-84-10 e-mail: petrova@chamber.md
www.chamber.md