Nume
Parola
Vizualizări: 3458
Ministrul Pavel Filip a vizitat expoziția Infocomm Media Business Exchange
Chisinau, 19 Iunie 2014 — Ultimele inovații din domeniul informatic sunt prezentate în aceste zile la Singapore în cadrul expoziției Infocomm Media Business Exchange. La ceremonia de deschidere oficială a evenimentului a participat astăzi ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Pavel Filip.
Vizitatorii expoziței au fost salutați de ministrul Comunicaţiilor şi Informaţiei din Singapore, Yaacob Ibrahim. Oficialul a menționat că țara sa întreprinde mai multe acţiuni în vederea dezvoltării unei Naţiuni Inteligente, care necesită o îmbinare reușită a politicii, oamenilor şi tehnologiei. Platforma pentru o Națiune Inteligentă se bazează pe trei domenii: conectare, colectare şi înţelegere, care încurajează persoanele, guvernele şi mediul de afaceri deopotrivă.
La expoziție participă lideri ai tehnologiilor smart din întreaga lume, care oferă vizitatorilor posibilitatea de a lua cunoștință de ultimele tendințe și inovații tehnologice în domeniu, cum ar fi: dispozitivele portabile, autentificarea biometrică cu ajutorul telefoanelor inteligente, utilizarea tehnologiei informației în domeniul sănătății.
Expoziția Infocomm Media Business Exchange este unul dintre cele mai importante evenimente IT din lume și se desfășoară în cadrul Forumului ministerial TIC 2014 din Singapore.
Amintim că ministrul Pavel Filip, întreprinde, în perioada 15-20 iunie, o vizită de lucru în Republica Singapore, unde participă la Forumul Ministerial TIC 2014, Summitul CommunicAsia și Conferința Internațională BroadcastAsia.