Nume
Parola
Vizualizări: 3866
INCASO Moldova la PayExpo 2014
12 Iunie 2014 — În perioada 11-12 iunie INCASO, Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, reprezentată de Directorul General Veaceslav Mîrza, participă la cel mai mare eveniment din Europa – PayExpo, care expune cele mai noi tehnologii și inovații a culturii plăților.
PayExpo este un eveniment esențial pentru orice business ce depinde de efectuarea plăților mai rapid, mai ușor și mai sigur. Evenimentul din acest an reunește peste 2000 de profesioniști din domeniul plăților a mai multor ramuri: bănci, operatori de telefonie, utilități, operatorii de transport, autorități locale, recuperări datorii, etc.
Directorul General INCASO Veaceslav Mîrza alături de membrii grupului JULIANUS INKASSO participă la patru conferințe: plățile viitorului, Plățile comerciale, mobile money și industria prepay.

„Este o oportunitate de mari dimensiuni să preluăm tehnologii și inovații ale culturii plăților din UE, mai ales ca misiunea INCASO este de a îmbunătăți cultura plăților și a nivelului de educaţie financiară în rândul populaţiei şi a agenţilor economici”, a ținut să ne transmită domnul Veaceslav Mîrza CEO INCASO.

ÎM "INCASO" SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
Prezenți în: R. Moldova, România, Estonia, Lituania, Letonia, Finlanda, Suedia, ș.a.
Adresa: mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md www.julianus.ee
Tel: +373 22 85 37 85,
Fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/incaso