Nume
Parola
Vizualizări: 3146
La Şcoala profesională din or. Căuşeni va fi inaugurat un atelier modern pentru instruirea tâmplarilor
Causeni, 20 Mai 2014 — Pe 21 mai 2014, ora 11.00, la Școala profesională din or. Căuşeni, str. Unirii 30, va fi inaugurat un atelier modern pentru instruirea tâmplarilor. Reparația atelierului și dotarea tehnică cu echipament în sumă de 71.000 Euro a fost realizată în cadrul unui proiect de parteneriat dintre Camera de Comerț și Industrie, Fundația germană ”Eberhard Schoeck” şi Şcoala profesională Căuşeni.
La deschiderea oficială se preconizează să participe reprezentanți ai Ministerului Educaţiei al Republicii Moldova, Camerei de Comerț și Industrie, Confederaţiei Naţionale a Patronatelor din Moldova, comitetelor sectoriale în formare profesională, autorităţi publice locale, oameni de afaceri din regiune.
Potrivit Victoriei Cotici, director la Centrului de Formare Continuă al CCI, în cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele activităţilor proiectului, perspectivele pentru colaborarea ulterioară, vor fi puse în discuţie aspecte ale dezvoltării învățământului vocaţional/tehnic, cooperării dintre şcolile profesionale şi mediul de afaceri, pregătirii practice a elevilor.
Proiectul de parteneriat dintre Camera de Comerț și Industrie, Fundația germană ”Eberhard Schoeck” şi Şcoala profesională Căuşeni a derulat în perioada octombrie 2010 - aprilie 2014.
Şcoala profesională din or. Căuşeni pregătește lemnari, tâmplari, tencuitori, electrogazosudori, electricieni.
Jurnaliștii interesați să participe la eveniment sunt rugați să apeleze la nr. de tel. 022 23 52 94, pentru a li se oferi detalii despre organizarea transportului la Căușeni.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook