Nume
Parola
Vizualizări: 2944
Masă rotundă: ”Achizițiile publice – oportunități și impedimente în cadrul implementării proiectelor investiționale de dezvoltare regională în RM”
Cahul, 19 Mai 2014 — Camera de Comerț și Industrie a Moldovei invită agenții economici la masele rotunde regionale "Achizițiile publice – oportunități și impedimente în cadrul implementării proiectelor investiționale de dezvoltare regională în Republica Moldova", care vor avea loc pe parcursul lunii mai curent, la Cahul, Bălți și Ialoveni.
Evenimentul este destinat întreprinderilor şi organizaţiilor ce îşi desfăşoară activitatea în sectoarele: apă și canalizare, gestionarea deșeurilor solide, eficiență energetică a clădirilor publice, drumuri locale și regionale.
La Cahul, masa rotundă se va desfășura pe data de 23 mai, orele 13:00, la filiala Cahul a Camerei de Comerț și Industrie (str. M. Eminescu, 43).
În or. Ialoveni, întrunirea va avea loc la data de 26 mai, orele 14:00, în incinta Agenției de Dezvoltare Regională Centru (str. Alexandru cel Bun, 33).
În mun. Bălți, reuniunea va fi organizată pe data de 27 mai, orele 13:00, la filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie, (mun. Bălţi, str. 31 August, 20b, et. 8, sala de ședințe).
Mesele rotunde au loc în cadrul Proiectului "Modernizarea serviciilor publice locale", componenta "Acordarea suportului complementar sectorului privat", finanțat de UE.
Scopul întrunirilor este de a familiariza agenții economici cu principiile achizițiilor publice și noile prevederi ale legislației în domeniul achizițiilor publice, în vederea participării la implementarea proiectelor investiționale de dezvoltare regională în Republica Moldova.
Mesele rotunde vor fi organizate în formă interactivă, cu exemple practice.
Limba de comunicare: română.
Întreprinzătorii interesați sunt rugați să se înregistreze prin e-mail sau telefon, până la data 20 mai 2014.
Contacte: Departamentul economie al CCI
sergiuh@chamber.md, project@chamber.md
tel: 022-24-51-48, 022-22-33-10
www.chamber.md