Nume
Parola
Vizualizări: 3006
Are loc ediția a VII-a a Expo-târgului universal ”Primăvara la Bălți”
Balti, 17 Mai 2014 — În perioada 16 - 18 mai 2014, peste 40 de agenți economici din diferite regiuni ale țării participă la ediția a VII-a a Expo-târgului universal ”Primăvara la Bălți”. Evenimentul este patronat de primăria municipiului Bălți, fiind organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei cu susținerea SRL ”Polimobil” şi SRL ”Fashion Group”.
Directorul filialei Bălţi a CCI, Galina Codiţa, a menționat că, la târg și-au expus produsele și serviciile întreprinzători din mun. Chişinău şi Bălţi, raioanele Vulcănești, Râșcani, Sângerei, Fălești, or. Râbnița, Ialoveni, Cricova. ”Prin desfășurarea acestui expo-târg dorim să le oferim întreprinzătorilor posibilitatea de a-și promova mărfurile în rândul consumatorilor din regiunea de nord a țării. Numărul de participanți confirmă interesul agenților economici față expoziție, care este se desfășoară pentru al șaptelea an consecutiv”, a conchis sursa citată.
La inaugurarea evenimentului au participat reprezentanţi ai administrației publice locale şi ai mediului de afaceri din regiune, vizitatori.
Programul de afaceri al Expo-târgului universal ”Primăvara la Bălți” include prezentări de companii, degustări de produse, ateliere de lucru, întrevederi bilaterale.
Filiala Bălți a CCI a Moldovei organizat târguri similare și în raioanele Fălești și Sângerei, cu susținerea autorităților publice din regiune.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook