Nume
Parola
Vizualizări: 3557
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA: Festivalul Național al Tinerilor Ecologiști "Iubește-ți rîul!"
Chişinău, 7 Mai 2014 — Centrul Naţional de Mediu organizează Festivalul Tinerilor Ecologiști cu genericul „Iubește-ți rîul!”, sâmbătă, 10 mai 2014, în incinta Teatrului „Eugen Ionesco” (bd. G. Vieru, 11), cu începere de la ora 10.00.
Festivalul Tinerilor Ecologiști va aduna cca 450 de tineri din întreaga republică, care vor participa la marea finală a concursului național „Iubește-ți rîul!”. Concursul a fost anunțat de CNM în aprilie 2014, fiind orientat spre tinerii din instituțiile de învățământ preuniversitar, cu accent pe starea actuală a râurilor din Republica Moldova, care afectează sănătatea oamenilor și dezvoltarea țării noastre.
Scopul festivalului este de a identifica și mobiliza tineri, viitori lideri ecologiști din întreaga țară și de a consolida o rețea de lideri în căutarea soluţiilor pentru problemele care afectează râurile Moldovei.
Totodată la ora 13.10, în cadrul festivalului, va fi organizat un flash-mob cu genericul „Iubește-ți rîul!” pentru a îndemna tinerii să mediteze asupra beneficiilor pe care ni le oferă apa pentru menținerea vieții pe pământ. Flash-mob-ul va dura 10 minute și se va desfășura pe str. Ierusalim în segmentul dintre ambele sensuri de circulație ale bd Gr. Vieru, lângă hotelul „Turist”.
Pentru informații suplimentare despre eveniment, vă rugăm să ne contactați la nr.: 22 83 67 27; Gsm: 060176393; e-mail: alla.vacarciuc@gmail.com
Persoană de contact:
Alla Vacarciuc, Coordonator Comunicare, Centrul Naţional de Mediu

Festivalul Tinerilor Ecologiști este organizat în cadrul proiectului “Campania tinerilor „Iubește-ți rîul!””, susţinut financiar de Ambasada SUA la Chișinău și cofinanțat de fundaţia americană “EcoCatalyst Foundation”.
Partenerii festivalului: Youbesc Entertainment Company, Jurnal TV, compania de îmbuteliere a apei iodate „aqua unIQa”