Nume
Parola
Vizualizări: 2737
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA:Lansarea proiectului „Eliberarea izvoarelor râului Bîc în satul Temeleuți, raionul Călărași”
29 Aprilie 2014 — Mâine, 30 aprilie 2014 la ora 10.00, în incinta primăriei s. Temeleuți, r. Călărași va fi la lansat proiectul „Eliberarea izvoarelor râului Bîc în satul Temeleuți, raionul Călărași”, finanțat de Agenția de Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) din Fondul Național de Dezvoltare Regională.
Scopul acestui proiect este restabilirea volumului de apă în râul Bîc, necesară pentru dezvoltarea economiei naționale precum și aprovizionarea cu apă potabilă de calitate a populației din s. Temeleuți, r. Călărași. În urma proiectului se va construi un sistem de aprovizionare cu apă potabilă în satul Temeleuți, iar râului izvorului Bâc va fi eliberat, astfel majorându-se debitul de apă în râu.
La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regională Centru, primăriei s. Temeleuți, mass-media și alte părți interesate de acest subiect.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați na nr: 060589998. Persoană de contact: Ina Coșeru, Președinte, Centrul Național de Mediu