Nume
Parola
Vizualizări: 2833
La Edineț a fost inaugurată ediția a V-a a Expo-târgului ”Accentele primăverii”
Edinet, 17 Aprilie 2014 — În perioada 17-18 aprilie 2014, la Edineț, se desfășoară ediția a V-a a Expo-târgului ”Accentele primăverii”, la care participă 26 de agenţi economici din municipiile Chişinău și Bălţi, raioanele Edineţ, Râşcani, Ocniţa, Donduşeni și Briceni. Expoziția este organizată de filiala Edineţ a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei în colaborare cu Primăria Edineţ, cu scopul de a susţine şi promova producătorii autohtoni.

Directorul filialei Edineţ a CCI, Ina Stanciu, a menționat că desfășurarea târgurilor pascale le oferă consumatorilor posibilitatea de a achiziționa produse originale, sigure, diverse. ”Vizitatorii târgului vor găsi aici diferite produse de panificație, produse de patiserie, mezeluri, fructe și legume, alte produse alimentare, ornamentele pentru masa de Paşte etc.
Deoarece Paştele este cea mai importantă sărbătoare creştină a anului, am invitat la expo-târg și meșteri populari specializați în arta încondeierii ouălor, picturii icoanelor, podoabelor pascale”, a precizat Ina Stanciu.
Sursa citată a mai remarcat faptul că, în perioada 24 - 25 aprilie curent, la Edineţ va mai avea loc un târg expozițional, “PrimExpo”, care, de asemenea, a devenit tradițional, ajungând la a IV-a ediție.
Vizitatorii sunt așteptați cu drag.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook