Nume
Parola
Vizualizări: 2824
Programul internațional de sporire a calificării managerilor ”Moldova-Austria”
Chisinau, 11 Aprilie 2014 — Proiectul are drept scop sporirea calificării antreprenorilor din Republica Moldova. El este organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în cooperare cu Camera Economică a Austriei, deja de peste 15 ani. În această perioadă, peste 200 de antreprenori moldoveni au participat la Program, apreciind înalt atât cunoștințele obținute, cât și rezultatele practice.
Programul pentru 2014 conține două etape:
Etapa I: - program intensiv de training cu formatori-experţi ai Institutului pentru Dezvoltare Economica (WIFI) din Austria. La finalul acestei etape va avea loc testarea participanților.
Temele abordate:
Managementul riscului (26 - 28 mai)
Management financiar și control (2 - 4 iunie)
Tehnici de comunicare și argumentare (16 - 18 iunie)
Etapa II: workshop de pregătire în Chişinău şi un stagiu de 6 zile în Viena, Austria, organizat cu scopul identificării companiilor austriece potenţiali parteneri de business. În Viena veți participa la un Forum de afaceri moldo-austriac, întrevederi individuale de afaceri, vizite la întreprinderi, program cultural.
Perioada desfăşurării:
Etapa I: mai - iunie 2014
Stagiul în Viena, Austria: toamna anului 2014
La finalul proiectului participanţii vor primi Diploma eliberată de WIFI, Austria
Locuri disponibile: 15
Taxa de participare: 639 Euro. Investiţia include cheltuielile pentru ambele etape de studiu (9 zile de training şi materiale auxiliare, elaborarea programului de vizită, identificarea partenerilor conform intereselor de afaceri, cazarea în Austria DBL (SGL +30 Euro), transport intern, traducător.
Viza, precum şi costurile de transport tur - retur Austria vor fi achitate suplimentar.
Termenul limită de depunere a dosarelor: 15 aprilie 2014
Participarea la acest proiect va contribui la identificarea noilor parteneri de afaceri din Austria, elaborarea ideilor de afaceri și la semnarea contractelor noi de colaborare.
Informaţii suplimentare și înscrieri:
telefon/fax: 022 23 52 94, 022 23 32 86, 079182883
E-mail: seminar@chamber.md
responsabil: Inesa Iordatii
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook