Nume
Parola
Vizualizări: 2774
Misiune economică în Serbia şi Macedonia, 18-24 mai
Chisinau, 10 Aprilie 2014 — Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei invită întreprinzătorii să participe la o Misiune economică în Serbia şi Macedonia, în perioada 18-24 mai 2014, în cadrul căreia vor fi organizate Forumuri de afaceri, vizite la companii și la Târgul Internaţional de Agricultură din Novi Sad, întrevederi bilaterale.
Programul misiunii economice
20 mai – Participarea la Forumul de afaceri Moldova - Serbia, urmat de o sesiune de întrevederi bilaterale, în cadrul căreia oamenii de afaceri din Republica Moldova vor avea posibilitatea de a purta discuţii separate cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din Serbia (or. Belgrad). Vizite la întreprinderi.
21 mai – Vizitarea celei de a 81-a ediții a Târgului Internaţional de Agricultură din Novi Sad (al doilea oraş după mărime din Serbia) – este cel mai mare eveniment expoziţional din Serbia şi se numără printre primele 5 expoziţii din Europa, numărând anual peste 600 000 de vizitatori profesionişti din peste 30 de ţări.
Tematicile târgului: tehnică agricolă, echipament agricol şi piese de schimb; produse alimentare şi băuturi alcoolice şi nealcoolice; produse agricole naturale; creşterea animalelor; ambalaje şi materiale pentru ambalaj; echipament şi utilaje pentru industria agroalimentară; îngrăşăminte naturale şi chimice; echipamente de măsurare; produse petroliere; mijloace de transport, piese de schimb; tehnică, echipamente şi materiale de construcţii etc.
22 mai 2014 – Participarea la Forumul de afaceri Moldova - Macedonia, în cadrul căruia vor fi organizate întrevederi bilaterale pentru întreprinzătorii celor două state (or. Skopje).
23 mai 2014 – Vizite la întreprinderi.
Evenimentul este organizat de CCI a Moldovei în colaborare cu CCI Serbia şi Camera Economică a Macedoniei, în cadrul Proiectului ”DHK-CEFTA”, cu scopul de a contribui la intensificarea relaţiilor comercial-economice moldo-sârbe şi moldo-macedonene, identificarea noilor posibilităţi de afaceri, stabilirea contactelor directe de colaborare, promovarea produselor şi serviciilor moldoveneşti pe noi pieţe de desfacere.
Pentru o pregătire riguroasă a programului deplasării, întreprinzătorii sunt rugați să transmită în timp util informaţiile privind profilul de activitate şi domeniul de interes, în baza cărora vor fi organizate întrevederile de afaceri.
Cererile de participare la Misiunea economică în Serbia şi Macedonia pot fi remise prin e-mail: dre@chamber.md sau fax: 022 221391, până la data de 30 aprilie curent.
Tel: 022 238770, responsabili: Inga Leontean, Viorel Eremia.
www.chamber.md