Nume
Parola
Vizualizări: 2671
Vizită de afaceri în Olanda, la Expoziţia ”VIV Europe 2014”
Chisinau, 25 Martie 2014 — În perioada 18-21 mai 2014, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova organizează o vizită de afaceri în Olanda, or. Utrecht, la Expoziţia ”VIV Europe 2014”, specializată în industria creşterii animalelor, producerii şi prelucrării produselor de origine animală.
Vizita de afaceri în Olanda este destinată agenților economici din sectoarele: creşterea bovinelor şi porcinelor, avicultură şi piscicultură, producerea, prelucrarea şi comercializarea preparatelor din carne, furajelor şi nutreţurilor pentru animale.
Scopul misiunii economice este de a contribui la informarea şi menţinerea interesului pentru cele mai recente inovaţii şi tehnologii în domeniul calităţii, regulilor de igienă şi trasabilitate, marketingului de performanță, eficienţei şi profitabilităţii în industria europeană de prelucrare a cărnii.
Expoziţia ”VIV” are o istorie de peste 30 de ani, iniţial fiind un concept de modernizare a industriei de creştere a păsărilor şi porcinelor, iar recent şi-a adaptat profilul pentru a corespunde cerinţelor actuale de siguranţă a produselor din carne. La ediția din anul curent vor participa peste 500 companii europene notorii din industria creşterii animalelor, producerii şi prelucrării produselor de origine animală.
În cadrul expoziţiei vor fi organizate seminare şi mese rotunde pentru grupurile-ţintă interesate de: utilaj industrial de prelucrare a nutreţului şi materiilor prime, creşterea animalelor şi siguranţa alimentelor, prelucrarea, ambalarea, refrigerarea produselor de carne, prelucrarea laptelui şi ouălor, echipamente şi utilaje pentru fermele de creştere a bovinelor, porcinelor şi păsărilor, servicii veterinare, distribuire, comerţ angro şi cu amănuntul al produselor din carne.
Întreprinzătorii interesați vor avea posibilitatea să participe la o sesiune de întrevederi bilaterale de afaceri, conform domeniilor, şi la câteva vizite de grup la companii olandeze specializate.
Limba de comunicare în cadrul Expoziţiei ”VIV Europe 2014” şi la evenimentele conexe este limba engleză.
Cheltuielile de participare la vizita de afaceri în Olanda vor fi acoperite parţial de către organizatori.
Pentru a lua parte la misiunea economică în Olanda, vă rugăm să completaţi formularul de pe www.chamber.md şi să-l remiteţi prin e-mail: eic@chamber.md sau prin fax: 022 22-13-91, la Direcţia Relaţii Internaţionale a CCI a RM, până la data de 31 martie 2014.

Informaţii suplimentare:
tel. 022 22-13-91, 022 23-87-70
responsabil: Ludmila Botoşan
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook