Nume
Parola
Vizualizări: 2651
Misiune economică în Italia, regiunea Sicilia
Chisinau, 11 Martie 2014 — În perioada 26 - 30 martie 2014, CCI a RM invită agenții economici să participe la o vizită de afaceri în regiunea Sicilia, în contextul misiunii în Italia a vicepreşedintelui Uniunii Europene, Antonio Tajani.

Vizita de afaceri în Italia este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, cu susţinerea Centrului Enterprise Europe Network din regiunea Sicilia, cu scopul de a promova parteneriatele tehnologice, de cercetare şi afaceri dintre companii, centre de cercetare, universităţi din diverse ţări europene sau non-europene.
Agenda misiunii economice include participarea la:
- Conferinţa ”Europa 2020 - Strategia de dezvoltare pentru crearea unui mediu de afaceri favorabil și noilor locuri de muncă”;
- o sesiune de întrevederi bilaterale de afaceri.
Principalele sectoare ce vor fi reprezentate la eveniment: agricultură şi industria alimentară, inclusiv produse bio, eficienţă energetică şi surse alternative de energie, turism şi cultură, produse de artizanat, textile şi confecţii, tehnologii informaţionale şi comunicaţii, biotehnologii, construcţii etc.
Limba de lucru a evenimentului - engleza.
Participarea la misiunea economică în Italia constituie o oportunitate unică pentru:
- identificarea potenţialilor parteneri de afaceri;
- studierea pieţei italiene;
- examinarea posibilităților investiţionale şi de afaceri în Sicilia;
- explorarea oportunităţilor de cercetare în cadrul Programului ”Horizon 2020”.

Pentru a lua parte la vizita de afaceri în Sicilia, Italia, întreprinzătorii sunt rugați să completeze formularul de pe www.chamber.md şi să-l remită la Direcţia Relaţii Internaţionale a CCI a RM, prin e-mail: eic@chamber.md sau fax: 022 22-13-91, până la data de 17 martie 2014.

Dacă nu aveţi posibilitatea de a participa direct la eveniment, interesele dvs pot fi reprezentate de colaboratorii Centrului Enterprise Europe Network Moldova.
Informaţii suplimentare:
tel. 022 22-13-91, 022 23-87-70, responsabil: Ludmila Botoşan.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook