Nume
Parola
Vizualizări: 2747
Expoziţia ”AUTOMECHANIKA”, 8 - 11 aprilie, Istanbul
Chisinau, 20 Februarie 2014 — cumpărătorului”, ce va avea loc în perioada 8 - 11 aprilie 2014, la Istanbul, Turcia, în cadrul Expoziţiei ”Automechanika”. Vizita de afaceri în Turcia este parțial sponsorizată.

Programul evenimentului include întrevederi bilaterale de afaceri cu reprezentanţi ai companiilor turce și vizitarea Expoziţiei ”Automechanika” și vizite la întreprinderi.

Expoziţia ”Automechanika” este organizată de Messe Frankfurt Istanbul în cooperare cu Hannover-Messe International Istanbul. Ediția din 2013 a găzduit 1245 de expozanţi din 36 de ţări, adunând peste 43800 de vizitatori din 100 ţări.

Secțiuni tematice:
Părţi componente pentru vehicule,
Şasiuri, caroserii,
Produse electrice şi electronice,
Accesorii pentru vehicule,
Echipament special, tuning,
Sisteme de performanţă,
Design, rafinament,
Echipament pentru deservirea şi repararea vehiculelor, caroseriei, vopsire,
Ateliere Auto şi Echipamente de spălare a Automobilelor.

Vizita de afaceri în Turcia este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, cu scopul de a facilita inițierea și dezvoltarea parteneriatelor de business dintre întreprinzătorii din Moldova și cei din Turcia.

Programul internaţional ”Misiunea cumpărătorului” este coordonat de Ministerul Economiei al Turciei.
Pentru o pregătire riguroasă a programului deplasării, agenții economici sunt rugați să completeze și să transmită din timp formularele de participare, prin e-mail: dre@chamber.md sau fax: 022 22 13 91, până la data de 20 martie 2014.
Informaţii suplimentare şi confirmări: Direcţia Relaţii Internaţionale a CCI
tel: 022 23 87 70.
Responsabili: Inga Leontean, Viorel Eremia.
www.chamber.md sau pagina cCI pe facebook