Nume
Parola
Vizualizări: 1135
Invitație pentru mass-media la ședința de prezentare a proiectului „Reţeaua Locală / Regională pentru Dezvoltarea Economică în calitate de element decisiv pentru sporirea competitivităţii în regiunile Bazinului Mării Negre (Black Sea LRED-Net)”
Bălți, 6 Februarie 2014 — Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) vă invită la ședința în cadrul căreia se va prezenta proiectul „Reţeaua Locală / Regională pentru Dezvoltarea Economică în calitate de element decisiv pentru sporirea competitivităţii în regiunile Bazinului Mării Negre (Black Sea LRED-Net)”.

Ședința de prezentare a proiectului va avea loc vineri, 7 februarie 2014, începând cu ora 11:00, în incinta ADR Nord (mun. Bălți, Piața Vasile Alecsandri 8, etaj 2).

Proiectul este implementat de Centrul de Consultanţă în Afaceri (CCA) în parteneriat cu Centrul Național de Dezvoltare a Antreprenoriatului Mic și Mijlociu (SMEDNC) din Armenia, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Armenia, Gegharkunik (GCCI) - Armenia, Pieriki Anaptixiaki S.A.-O.L.A. - Grecia, Institutul Caucazian pentru Cercetare Economică şi Socială - Georgia, Agenţia pentru Afaceri - Bulgaria.

SCOPUL GENERAL al proiectului este de a consolida capacităţile antreprenoriale şi administrative ale actorilor-cheie locali DELR (Dezvoltarea economică locală și / sau regională): pentru a intensifica coeziunea de ordin social, informaţional, comercial etc. la nivel local, precum şi între ţările-partenere, încurajând astfel autorităţile naţionale să extindă oportunităţile de cooperare şi să asigure sinergia eforturilor spre o viaţă mai bună în regiunea Bazinului Mării Negre.

GRUPUL-ȚINTĂ al proiectului este constituit din toate părţile interesate relevante, de nivel local, responsabile de / sau angajate în procesul de DELR: autorităţile locale, primari, consiliile orăşeneşti, sectorul privat, ONG-uri, organizaţiile societăţii civile, agenţiile de dezvoltare regională, prestatorii de servicii în domeniul afacerilor, persoanele active etc.

În prezent, CCA se află la etapa de selectare a localităților unde va fi implementat proiectul.

www.adrnord.md