Nume
Parola
Vizualizări: 2558
CCI vă invită la inaugurarea ediției a XIII-a a Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova”
Chisinau, 27 Ianuarie 2014 — Camera de Comerț și Industrie va invită la inaugurarea ediției a XIII-a a Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova”, ca se va desfășura în perioada 29 ianuarie - 02 februarie 2014, la Chișinău, Centrul Internațional Expozițional ”Moldexpo”, str. Ghioceilor 1.
Ceremonia oficială de deschidere va avea loc miercuri, 29 ianuarie 2013, la ora 11.00, pav.2 al ”Moldexpo”. La eveniment vor participa membri ai Guvernului, reprezentanți ai administrației publice locale, corpul diplomatic acreditat în Republica Moldova, businessmeni autohtoni, delegații din România, Austria, Armenia, Israel, Japonia, Macedonia.
Expoziția națională ”Fabricat în Moldova”, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie, este cel mai mare eveniment congresual-expozițional de la noi din țară, fiind patronat de Guvernul Republicii Moldova.
La ediția curentă își vor prezenta realizările peste 270 de agenți economici din diferite regiuni ale țării și din diferite domenii de activitate. De asemenea, 21 de raioane vor participa cu standuri colective.
Evenimentul va fi însoțit de un program de afaceri divers, inclusiv un forum economic, conferințe, seminare, prezentări ș.a.
Scopul Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova” este crearea premiselor pentru lansarea, prezentarea şi promovarea mărfurilor și serviciilor autohtone, atragerea investiţiilor în economia națională, facilitarea dialogului public-privat şi abordarea subiectelor de importanţă majoră pentru reprezentanţii mediului de afaceri.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook