Nume
Parola
Vizualizări: 2736
Misiune economică în Austria, în domeniul eficienţei energetice, 24 - 28 februarie
Chisinau, 24 Ianuarie 2014 — În perioada 24-28 februarie 2014, CCI a Moldovei invită întreprinzătorii să participe la o misiune economică în or. în oraşul Wels, Austria, cu genericul „Afaceri şi inovaţii în domeniul eficienţei energetice”.
Principalul obiectiv al misiunii economice este de a promova parteneriatele de afaceri dintre companiile din Republica Moldova şi Austria, dar şi companiile din alte ţări membre ale Uniunii Europene, cu accent pe sectorul eficienţei energetice în construcţii şi biomasa ca sursă alternativă de energie.
Agenda misiunii economice în Austria va include vizitarea Expoziţiei ”ExpoEnergy” din or. Wels, ediția din anul 2013 a acestei manifestări numărând peste 100 000 vizitatori şi peste 900 companii participante din întreaga lume.
Pentru fiecare companie din Republica Moldova vor fi organizate întrevederi bilaterale de afaceri în domeniul biomasei şi eficienţei energetice în construcţii.
Agenţii economici participanţi vor avea posibilitatea să discute direct cu partenerii din Austria posibilităţile de export a biomasei şi creare a unor companii mixte pentru implementarea noilor tehnologii în domeniu (programul detaliat este pe www.chamber.md).
Pentru a participa la misiunea economică în Austria, vă rugăm să completaţi formularul anexat pe www.chamber.md şi să-l remiteţi în adresa Direcţiei Relaţii Internaţionale a CCI a RM, pe e-mail: foreign@chamber.md, eic@chamber.md sau prin fax: 022 22-13-91, până la data de 30 ianuarie 2014.
Informaţii suplimentare:
Tel: 022 22-13-91, 022 23-87-70
Responsabil: Viorel Eremia
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook