Nume
Parola
Vizualizări: 2587
Vizita de studiu la școala internat din Bender
26 Decembrie 2013 — Un grup de copii din satul Chircăieşti, însoțiți de asistenți sociali, au efectuat o vizită de studiu la şcoala internat din oraşul Bender şi au discutat posibilităţile de colaborare între cele două instituţii. De asemenea, în cadrul vizitei de studiu, copiii din satul Chircăieşti au susţinut un concert de Crăciun şi le-au oferit copiilor de la internat jucării moi. Activităţile fac parte din proiectul „Colaborare și schimb de bune practici în asistența multifuncțională a copiilor, adolescenților și tinerilor aflați în dificultate”implementat de Centrul Comunitar multifuncțional de asistență socială Chircăiești.
Această iniţiativă este realizată în cadrul proiectului „Participarea femeilor din zonele rurale de pe ambele maluri ale Nistrului, în dezvoltarea comunităţii”, implementat de Centrul CONTACT, în parteneriat cu Institutul Independent de Drept şi Societate Civilă din Tiraspol, cu asistenţa financiară a Programului UE-PNUD „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”.
La această etapă, coordonatorii Centrului Contact efectuează vizite de monitorizare la organizațiile care au beneficiat de finanțare pentru a se familiarizare cu procesul de implementare a proiectelor. Potrivit coordonatorului de programe¸ Liliana Porumb, activităţile se derulează conform proiectului, iar următoarele vizite de monitorizare vor avea loc în Oxentea, Dubăsari şi Varniţa, Anenii Noi.
Persoana de contact: Liliana Porumb, coordonator de programe al Centrului Contact. Tel: 22/233947, lporumb@contact.md