Nume
Parola
Vizualizări: 2889
La Bălţi are loc Târgul expoziţional „Daruri de Crăciun”
Balti, 14 Decembrie 2013 — Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru al nouălea an consecutiv, filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei în parteneriat cu primăria Bălți organizează Expo-târgul universal „Daruri de Crăciun”, care se desfăşoară în perioada 13 - 15 decembrie 2013, la Palatul municipal de cultură Bălți. La ediţia din anul curent participă circa 50 de agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Sângerei, Făleşti, Râșcani, Glodeni, Ialoveni, precum şi din Comrat, Ceadâr-Lunga, Râbnița, Ungheni.
Galina Codiţa, director al filialei Bălţi a CCI a menţionat că târgul constituie un instrument eficient pentru susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii atât din regiunea de nord a Moldovei, cât şi din întreaga ţară.
„Scopul expoziţiei este de a da un impuls pozitiv producătorilor autohtoni ce ţine de sporirea calității, competitivităţii şi sortimentului de mărfuri, stabilirea noilor contracte de afaceri. Pe lângă avantajul de a se promova şi a-şi consolida poziţiile pe piaţă, companiile au posibilitatea de a testa produsele şi serviciile noi la capitolul cerere.
Desfășurat la sfârșit de an, Expo-târgul „Daruri de Crăciun” demonstrează realizările întreprinderilor autohtone, asigurând şi un mediu favorabil pentru schimbul de experienţă, asimilarea tehnologiilor moderne, consolidarea dialogului public - privat”, a accentuat Galina Codiţa.
La inaugurarea manifestării, mesaje de salut pentru participanţi şi vizitatori au adresat Marina Covali, viceprimar de Bălţi, Ludmila Zabolotnaia, membrul al Consiliului CCI, director al SRL „Vereten-Exim”, Petru Gherman, şef adjunct al Oficiului Teritorial Bălţi al Cancelariei de Stat.
De asemenea, Uniunea Meşterilor Populari i-a surprins plăcut şi i-a emoţionat pe cei prezenţi cu Colindul „Florile dalbe”.
Pe lângă standurile expoziţionale propriu-zise, expoziţia prevede un bogat program adiţional, care include prezentări de firme, degustări, ateliere de lucru, întrevederi bilaterale.
În total, pe parcursul anului 2013 filiala Bălţi a CCI a desfăşurat în regiune 15 expo-târguri.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook